Autor: Helen Roots • 10. jaanuar 2024

2023. aasta 13 õppetundi

Mis tagab õppijale parima arenguvõimaluse? Mis suunas liigub Eesti koolitusturg? Kuidas grupp tõhusalt tööle panna? Mida rohepööre töötajatelt nõuab? Mida peab haridusminister eduka riigi aluseks? Kuidas muudab tehisintellekt täiskasvanute õppimist ja õpikogemust?
Foto: Pixabay

Neile ja paljudele teistele põnevatele ja põletavatele küsimustele otsisid Personaliuudised 2023. aastal vastuseid Äripäeva raadio saates "Õppetund". Ja leidsid ka!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456