Autor: Personaliuudised.ee • 5. veebruar 2023

Eesti iduettevõtluses on väliseksperdid kõrgelt hinnatud

27. jaanuaril toimunud Eesti Startup Auhindadel anti välja ka aasta välisasutaja tiitel. Auhinna andis üle Deeli Kesk-ja Ida-Euroopa laienemise juht Liina Laas.
Modashi asutaja Avery Schrader saab kätte aasta välisasutaja auhinna.
Foto: Edmond Mäll

„Eesti start-up-maastik vajab väliseksperte ja nende taust koos kogemusega annab valdkonnale väga palju juurde. Jah, nende eesti keel ei pruugi veel ideaalne olla, kuid nad on loomisel kõige näljasemad edu järele siinsamas Eestis, ükssarvikute maal,“ kommenteerib Liina Laas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456