Autor: Personaliuudised.ee • 3. veebruar 2023

Unistuste tööandja konkursi finalisti Helmese töötajate arv kasvas aastaga 28%

Tänavusel “Unistuste tööandja” konkursil finaali jõudnud digitaalse innovatsiooni ja tarkvaraarendusettevõte Helmes kasvatas Eesti tiimi eelmisel aastal 28%. Pooled uutest töötajatest liitusid soovituste kaudu.
Fotol vasakult Maris Viires (Helmese personalijuht), Angelika Pruel (Helmese värbamistiimi juht), Liis-Marii Männimägi (Helmese tööandja brändi spetsialist).

Helmese personalijuhi Maris Viirese sõnul on nad kiire kasvutempo kõrval õppinud hindama inimkeskseid ja kestlikke lahendusi. “Kõik, mis me teeme, teeme inimestest lähtuvalt. Soovime olla oma töötajatele parim partner isiklikus ja erialases kasvus. See tähendab muu hulgas ka seda, et võtame tööandjana vastutuse selle eest, et inimese karjääriteekond on tervikuna toetatud. Ainult nii avaldub inimeste tõeline potentsiaal ja nad tunnevad ennast meie juures kaua motiveerituna. Liiga sage töökoha vahetamine tegelikult tihti hoopis pidurdab erialast arengut,” ütles Maris Viires ettevõtte pressiteates.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456