Autor: Personaliuudised.ee • 23. veebruar 2023

Iduettevõtete töötajad teenisid mullu kaks Eesti keskmist palka

Statistikaameti ja Startup Estonia andmetel töötas Eesti iduettevõtetes mullu vähemalt ühe päeva 13 694 inimest, kelle keskmine brutopalk kasvas aastaga 13%, 2923 euroni, ületades Eesti keskmist ligi kaks korda.
Bolt on töötajate arvult suuruselt teine Eesti iduettevõte.
Foto: Liis Treimann

Suurimat keskmist brutokuupalka teenivad Eesti iduettevõtetes 41–50aastased töötajad, kelle keskmine töötasu oli mullu koguni 3622 eurot kuus. Neile järgnevad töötajad vanuses 31–40 aastat, kes teenivad keskmiselt 3300 eurot kuus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456