Autor: Personaliuudised.ee • 13. märts 2023

SEB töötajad täiendavad end kõige usinamalt küberkuritegevusega võitlemise vallas

SEB toetab töötajate elukestvat õpet ja arengut ning seda peamiselt e-õppe keskkonna SEB Campus kaudu. Eelmisel aastal õppisid SEB Eesti töötajad kokku keskmiselt 45 tundi töötaja kohta. Kõige populaarsemad olid küberkuritegevuse teemalised koolitused, teatas SEB.
SEB personali ja koolituse divisjoni direktor Margit Pugal.
Foto: SEB

SEB personali ja koolituse divisjoni direktori Margit Pugali sõnul on ammu möödas ajad, mil õppimist seostati koolis või koolitustel käimisega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456