Autor: Tarmo Virki • 17. aprill 2023

Pidu läbi! Idufirmade töötajaskond hakkas kahanema

Kuigi maikuus jagatakse Latitude59 raames välja kõigi aegade suurim auhind, on juba aastapäevad maailma idufirmade sektorit vaevav mõõn jõudnud aastase viibega Eestisse.
Eesti suurima idufirmade ürituse Latitude59 pidu eelmisel aastal.
Foto: Enriko Pedaksalu/Latitude59

Alates eelmisest kevadest on idu- ja tehnoloogiafirmad USAs ja Euroopas lasknud lahti kümneid tuhandeid töötajaid, kuid Eestis jätkus sektori töötajaskonna kasv läbi eelmise aasta tänu sektori kahe suurfirma – Wise ja Bolt – jätkuvale kasvule.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456