Autor: Kristel Maran, ERR personalijuht, PARE juhatuse liige • 28. mai 2023

PARE juubelikonverents „Parem homne“

6. aprillil toimus Lauluväljaku ruumides PARE 30. juubelikonverents „Parem homne“, mille fookuses olid tulevik, väärtuslikum elu ja tasakaal. Kuidas olla edukas homme ja milliseid oskusi ja harjumusi tasub arendada nii endas kui ka oma tiimis.

Thinkers 50 auhinnaga pärjatud Jos de Bloki ettekanne keskendus isejuhtivatele tiimidele. Tema asutatud koduõendusega tegelev organisatsioon Buurtzorg on Hollandi üks atraktiivsemaid tööandjaid. Meeskondi toetavad coach'id, kes aitavad tiime, kui neil on abi vaja. Josi põhimõte on, et coach'idest ei tohi kujuneda juhte, sest coach'id on olemas, kui neid vajatakse, aga juhid on olemas ka siis, kui neid pole vaja. Juhi ülesanne on luua keskkond, milles motiveeritud inimesed annavad endast parima, kuid pole mõtet tegeleda üleliigsete juhtimistegevustega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456