Autor: Personaliuudised.ee • 25. juuli 2023

Tööõnnetused ohustavad kõige rohkem noori

Koolid on läbi ja paljud noored alustavad uuel töökohal, paraku juhtub noortega keskmisest sagedamini ka tööõnnetusi, selgub tööinspektsiooni ja ERGO Kindlustuse andmetest.
Ehitus on üks ohtlikumaid töövaldkondi.
Foto: Liis Treimann

Tööinspektsiooni statistika kohaselt registreeriti möödunud aastal 3442 tööõnnetust. Hinnanguliselt on tegelikult toimunud tööõnnetuste arv umbes 40% suurem. Surmaga lõppenud tööõnnetusi oli 15, mida on kahe võrra rohkem kui aasta varem.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456