Autor: Elina Lahesoo, Competence Development OÜ • 7. september 2023

Milline on teie meeskonna lugu?

Palju on räägitud lugude rääkimise olulisusest ja nende positiivsest mõjust. Lood on need, mis kõnetavad, mille kaudu inimesed ühenduvad, samastuvad, tegutsevad ühiste eesmärkide nimel. Ja nii, nagu igal mündil on kaks külge, on ka lugudega – lood võivad osutuda piiravaks, seda ka meeskonna arengu mõttes.
Kui kolleegid on meeskonnas võistlevatel positsioonidel, on raske pidada omaks lugu, mis kõneleb üksteise toetamisest ja tiimina kokku hoidmisest.
Foto: Pexels

Lisaks individuaalsetele lugudele enda ja teiste kohta on olemas ka nn meie-lood, meeskonnaidentiteedi lood sellest, millised me oleme, mida väärtustame, mida oskame, mille nimel tegutseme, kuidas omavahel suhtleme jne. Individuaalsete lugudega sarnaselt, mida oma peas räägime ja mis meie maailma kujundavad, on ka meie-lood, meeskonda toetavad või piiravad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456