Autor: Personaliuudised.ee • 10. oktoober 2023

Järgmisel aastal tõuseb miinimumpalk 820 euro peale

Eesti Ametiühingute Keskliidu ja Eesti Tööandjate Keskliidu kokkuleppe kohaselt on 2024. aastal miinimumpalk 820 eurot kuus. Tegu on viimaste aastakümnete suurima miinimumpalga tõusuga aasta lõikes.
Alampalga läbirääkimised.
Foto: Ametiühingute keskliit

Ametiühingute keskliidu esimees Jaan-Hendrik Toomel on anetiühingute majas toimunud läbirääkimiste käigus sõlmitud kokkuleppega rahul. “Läbirääkimistelaua taga sündinud tulemus – 820 eurot bruto miinimumpalka kuus – aitab tasandada inflatsioonist tingitud miinimumpalga ostujõu vähenemist ning parandab paljude perede majanduslikku olukorda,” ütles ta pressiteate vahendusel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456