Autor: Personaliuudised.ee • 8. november 2023

Testlio personalitiimist kasvas välja Cohorts

Neli kogenud personalivaldkonna eksperti ja endist Testlio kolleegi – Carina Mättikas, Evert Kraav, Kerli Rungi ja Renita Käsper – on koos loonud uue ettevõtte, mille eesmärk on pakkuda jätkusuutlikkust toetavaid lahendusi inimeste juhtimise ja personalitöö valdkonnas.
Miks lasta raisku üks hästi töötav tiim?! Teeme parem ühiselt midagi, milles tugevad oleme!

Iga asutaja on laia globaalse kogemustepagasi ja praktiliste teadmistega: Renita värbamises, Evert tasustamises ja mitmekesisuses, Kerli coaching'us ja meeskondade juhtimises, Carina tööandja ja persoonibrändingus. Nad kõik usuvad kaugtöösse ja on seda ka ise pikalt rakendanud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456