Autor: Personaliuudised.ee • 15. november 2023

Eesti iduettevõtete käive kasvas, kuid töötajate arv kahanes

Iduettevõtete käive ulatus tänavu kolmanda kvartali lõpuks 1,69 miljardi euroni, kasvades aastaga 11%, kuid töötjate arv on kahanenud 3%.
Suurima käibega on Eesti idufirmadest Bolt, töötajate arvu poolest ollakse teisel kohal.
Foto: Andras Kralla

Startup Estonia juht Eve Peeterson tõdes, et keerulised ajad majanduses mõjutavad idusektorit. “Iduettevõtted jätkavad kasvu, kuid kasvutempo on aeglustunud. See ei pruugi olla halb, sest agressiivsete kasvueesmärkide asemel mõeldakse oma järgmised sammud põhjalikumalt läbi ja riske kaalutakse senisest põhjalikumalt,” sõnas Peeterson.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456