Autor: Personaliuudised.ee • 17. november 2023

8 nippi, kuidas olla parem suhtleja ja kuulaja

Sõltuvust tekitavate nutiseadmete, ChatGPT ja lõputu informatsioonitulva keskel on silmapaistev suhtlusoskus supervõime, kuid ühtlasi ka hädavajalik oskus, et kommunikatsioon oleks ladus nii töö- kui eraelus.
Müügi- ja juhtimiskoolitaja Hardo Hansar
Foto: Galina Deinega Photography

Müügi- ja juhtimiskoolitaja Hardo Hansar toob välja peamised murekohad inimestevahelises suhtluses ning annab lihtsaid näpunäiteid suhtlus- ja kuulamisoskuse arendamiseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456