Autor: Personaliuudised.ee • 12. detsember 2023

Workland avab Tallinnas uue koostöötamiskeskuse

Baltimaade ja Põhjamaade koostöötamiskeskuste võrgustik Workland jätkab laienemist ja avab varasuvel kuuenda keskuse Tallinnas Vektori hoones.
Worklandi asutaja ja juhatuse esimees Indrek Hääl.
Foto: Marek Metslaid

Uue koostöötamiskeskuse enam kui 2200 ruutmeetrile luuakse töötamisvõimalused pea 250 inimesele. Worklandi asutaja ja juhatuse esimees Indrek Hääl sõnas, et ka Vektori hoones pööratakse sarnaselt teiste Worklandi keskusega tähelepanu mugavale ja keskendumist soosivale töökeskkonnale ja paindlikele lepingutingimustele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456