Autor: Liina Laas • 14. detsember 2023

Töötrendid aastaks 2024

Suundudes uude aastasse, on ilmne, et ka töökeskkond on muutusteks valmis. Ettevõtted vaatavad üle töömudelid ja töötajad võtavad erialase elu juures vastu mitmekesiseid lähenemisi. Millised on aga märkimisväärsed töökeskkonna trendid, mida uuel aastal näeme?

Lõppev 2023 oli ajajärk, mil ettevõtted jätsid pandeemia selja taha ja kaalusid, milline töömudel neile tulevikuks kõige mõistlikum oleks. Samal ajal kui paljud läksid üle hübriidtööle, kehtestasid teised täieliku naasmise kontorisse ja kolmandad loobusid kontoripinnast lõplikult. Kõige selle keskel läheneti töötegemisele mitmekesisemalt kui kunagi varem. Järgnevalt toome välja kaheksa peamist töökeskkonna trendi, mida 2024. aastal kohata võib, olenemata ametist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456