Autorid: Helen Roots, Jaanika Rannula • 12. jaanuar 2024

Pekkikeeramise meistriklass: värbamine

Kui mõnel su töötajal läks tõepoolest korda aasta viimase meistriklassi näpunäidete järgi uus töökoht leida, seisad nüüd silmitsi väljakutsega temast tühjaks jäänud tool uuesti täita. Pole kuigi kindel, et allolevad soovitused sulle seejuures kasuks tulevad ...
Pekkikeeramise musternäidised, juhtide ja meeskondade arengupartner Jaanika Rannula ning Personaliuudiste juht Helen Roots – kaks pead on ikka kaks pead.
Foto: Helen Roots

Siiski! Eranditult kõik need soovitused on pärit reaalse elu olukordadest, näited võetud reaalsetest töökuulutustest ja vestlustest, kirjeldatud reaalseid protsesse ja põhimõtteid. Kui need teistele sobisid, siis miks sina peaks püüdma neid nii kramplikult vältida?!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456