Autorid: Helen Roots, Jaanika Rannula • 22. detsember 2023

Pekkikeeramise meistriklass: motivatsioon

Kuidas sul aasta lõpus motivatsiooniga lood on? No hästi, aga julgustav on teada, et ka siin annab üht-teist pekki keerata ...
Pekkikeeramise musternäidised, juhtide ja meeskondade arengupartner Jaanika Rannula ning Personaliuudiste juht Helen Roots – kaks pead on ikka kaks pead.
Foto: Helen Roots

Seekord tuleb Jaanikalt teile selline korralik jõulueelne maasikas teema nagu motivatsioon! Kuidas sul aasta lõpus motivatsiooniga lood on? Nii nunnult pingeline – eelarved vaja teha, eesmärgid vajavad veel täitmist, mingid tobedad aastavestlused vaja veel läbi vedada, kuskil ootab aasta lõpu inventuur ja kõigele lisaks jõulukingitused emale, vennale, onupojale, vanatädi tütretütrele ... Nagu sellest veel vähe oleks, kipub to-do-list olema nagu seitsmepealine lohe – ühe pea saad maha löödud, kolm kasvab asemele. Tuleb tuttav ette?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456