Autorid: Helen Roots, Jaanika Rannula • 15. detsember 2023

Pekkikeeramise meistriklass: e-kirjavahetus

„Suhtlemises olen osav, suhtlen täitsa vabalt ...” Aga kuidas on lood e-suhtlusega? Kas selles tunned end tugevalt või on veel pisut arenguruumi? Pekkikeeramise meistriklass vaatab üle e-kirjavahetuse hea tava.
Pekkikeeramise musternäidised, juhtide ja meeskondade arengupartner Jaanika Rannula ning Personaliuudiste juht Helen Roots – kaks pead on ikka kaks pead.
Foto: Helen Roots

Tänase pekkikeeramise meistriklassi on isiklike kogemuste põhjal kokku pannud Helen ja ehkki mõni näide võib tunduda nii uskumatu, et peab olema välja mõeldud, pole see siiski nii. Näited pärinevad elust enesest ja isegi mitte aastate tagant. Muhedat lugemist!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456