Autor: Personaliuudised.ee • 10. jaanuar 2024

Uuring: enamik töötajatest on puhkuse ajal tööd teinud

Värskest CV.ee uuringust selgub, et 70% töötajatest on puhkuse ajal tööd teinud. Põhjuseid, miks puhkuse ajal tööd tehakse, on mitu. 28% vastanud töötajatest peab puhkuse ajast tegema lisatööd lisaraha teenimiseks.
Ligi viiendik töötajatest eeldab, et nad peavad puhkuse ajal olema tööandjale kättesaadavad.
Foto: Andras Kralla

Novembris tehtud uuringuga sooviti saada selgem pilt sellest, milline on nii tööandjate kui töötajate suhtumine puhkuse ajal töötamisse. Uuringu küsimustele vastas kokku 2312 töötajat ning 216 ettevõtet.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456