Autor: Tõnu Tramm • 28. märts 2024

Logistikasektori palgaraport: veokijuhtide palk ületas ammuoodatud künnise

Statistikaamet on värsked palganumbrid kokku löönud! Millised olid logistikajuhtide, logistikute, veoautojuhtide, bussijuhtide ning pakiautojuhtide keskmised mediaanpalgad ametirühmade lõikes mullu neljandas kvartalis ning kuidas need on muutunud võrreldes varasemate kvartalitega?
Bussijuhtide palk läheneb Harjumaal 1900 eurole.
Foto: LIIS TREIMANN

Läinud aasta palgastatistika on saanud lukku ning viimase kvartali tulemused olemas. Statistikaameti täpsem metoodika tõi aasta alguses kaasa mõningaid muudatusi erinevate ametirühmate valimite suuruses ja ka palganumbrites, kuid laias laastus kasvas aastaga mediaanpalk kõikides logistikauudiste luubi all olevates ametirühmades.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456