Autor: Ehitusuudised • 18. märts 2024

Ehitussektori palgaraport. IV kvartal: inseneride keskmine palk ligi 3000 eurot

Ehitussektori palgasurve eelmise aastal jätkus ja keskmine töötasu näitas möödunud aasta IV kvartaliks tugevat kasvutrendi ehitusinseneridel, kerkides 2979 euroni, aga ka rajatiste lihttööliste palk tegi tugeva tõusu, selgus värskest statistikaameti palgaraportist.
Foto: Andras Kralla

Avaldame statistikaameti värsked andmed, millised olid ehitusvaldkonna keskmised brutopalgad ametirühmade lõikes 2023. aasta IV kvartalis ning kuidas need on muutunud võrreldes 2022. aasta IV kvartaliga.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456