Autor: Personaliuudised.ee • 20. mai 2024

Pärnumaal kasvas idufirmade töötajate arv veerandi võrra

Pärnu maakonnas tegutsevate idusektori ettevõtete käive kasvas selle aasta esimeses kvartalis 12%, 2,5 miljoni euroni. Samas töötajate arvu on ettevõtted suurendanud võrreldes aasta varasemaga koguni 26%.
Suurimaks idusektori tööandjaks Pärnumaal on enam kui 50 töötajaga mänguarendaja Gamecan.
Foto: gamecan.eu

Pärnu maakonnas tegutses äriregistri ja Startup Estonia andmetel selle aasta esimese kvartali lõpu seisuga 24 idusektori ettevõtet ning neist suurima käibega olid aasta esimeses kvartalis Ready Player Me (1,3 miljonit eurot), Patchstack (0,37 miljonit eurot) ja OpenNode (0,27 miljonit eurot).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456