Autor: Meelika Riiberg • 17. mai 2024

2 olulist oskust personalitöötajale, mida endale enne suve selgeks teha

Suvi on kohe ukse ees ja see on parim aeg oma töölaud üle vaadata, tööd optimeerida, uusi oskusi õppida ja kasutusse võtta. Siin on kaks koolitust, mis aitavad sul suvele vastu minna uute teadmiste ja oskustega.
Hanni Tomingas ja Ruti Einpalu

Veebipraktikum: AI tööriistad personalijuhtimises ja värbamises

Kuidas tehisintellekt võiks muuta sinu tööd personalijuhi või -spetsialistina lihtsamaks? Veebipraktikumil õpid, kuidas AI-vahendid aitavad paremini mõista töötajate vajadusi ja optimeerida värbamisprotsesse. Praktikum annab sulle võimaluse tõsta ettevõtte konkurentsivõimet, pakkudes kiiremaid ja täpsemaid lahendusi personaliga seotud küsimustes. Lisaks õpid, kuidas tehisintellekt suudab analüüsida suuri andmehulki, aidates sul teha informeeritumaid otsuseid kiiremini. Veebipraktikumil tutvustatakse ka praktilisi näiteid AI-rakendustest, mis on juba muutnud paljude ettevõtete tööprotsesse efektiivsemaks. See veebipraktikum on mõeldud kõigile personalitöötajatele, kes soovivad oma tööprotsesse uuendada ja viib sind tuleviku tehnoloogiatele lähemale juba täna.

Koolitaja Hanni Tomingas. Järgmine koolitus toimub juba 29. mail! Tutvu programmiga »

Arendav tagasiside

Kuidas anda ja vastu võtta tagasisidet nii, et see toetaks indiviidi meeskondlikku kasvu? Arendava tagasiside koolitus annab sulle vajalikud oskused ja teadmised, et luua tugev tagasisidekultuur oma töökohal. Õpid, kuidas konstruktiivne tagasiside võib parandada tööõhkkonda, tõsta töötajate motivatsiooni ning soodustada pidevat arengut. Selle koolituse abil avastad, kuidas muuta tagasiside oma organisatsiooni kasvu vedavaks jõuks. Samuti saad praktilisi näpunäiteid, kuidas kujundada tagasiside protsesse, mis on läbimõeldud ja tõhusad, aidates nii edendada avatust ja usaldust meeskonnas. Tule ja õpi, kuidas tagasiside saab olla jõud, mis viib sinu ja sinu meeskonna edule lähemale. Koolitus on mõeldud juhtidele ja spetsialistidele, kes soovivad oma meeskondade potentsiaali maksimaalselt rakendada.

Koolitaja Ruti Einpalu. Järgmine koolitus toimub juba 3. juunil! Tutvu programmiga »

Investeering koolitustesse on investeering tulevikku. Eelpool mainitud koolitused pakuvad praktilisi oskusi ja värskendavaid perspektiive, mis mitte ainult ei valmista sind suveks ette, vaid tugevdavad ka turul sinu ettevõtte positsiooni aastaringselt.

Registreeri end koolitustele juba täna ja astu suvele vastu uute teadmiste ja kindlustundega. Meie koolitused on sinu eduka suve võti!

Tutvu kõikide personalivaldkonna koolitustega >

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456