Autor: Urve Vilk • 27. mai 2024

Saame tuttavaks: Liana Kirspuu. “Tunnen, et olen kohas, kus pean olema!”

Kaitseressursside Ameti töötajakogemuse partner Liana Kirspuu, kes sai mullu nii PARE (Eesti Personalijuhtimise Ühingu) noore talendi tunnustuse kui ka Kaitseressursside Ameti kolleegipreemia, ütleb, et on õnnelik inimene, sest tunneb end igal hommikul tööle minnes väga õnnelikuna.

Liana on pärit Võrust. Kui keskkoolis käies mõtles ta sellele, et võiks edasi õppida kunstivaldkonnas, siis klassikaline reageering sellele oli, et see pole mõistlik valik ja sellega ära ei ela, nii et ta loobus. Edasi õppimise otsus tuli aga teha. „Mängisin suvel pärast keskkooli lõppu Obinitsas pärimusteatris ja kandideerisime koos sõbrannaga mitmesse ülikooli – et kuhugi ikka sisse saaks,“ meenutab ta naerdes.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456