Autor: Personaliuudised.ee • 11. juuni 2024

Uuring paljastab: 85% töötajatest teeb tööajast isiklikke toimetusi

CV.ee tööturu kiiruuringust selgub, et 85% vastanud töötajatest on teinud tööajal isiklikke toimetusi. Isiklikku hingetõmbeaega võetakse enamasti 1-2 tundi päevas.
Peamisi isiklikke tegevusi tööajal on arsti juures käimine.
Foto: Andras Kralla

Peamine põhjus töö ajal isiklike tegevuste tegemisel on vajadus käia arsti juures või lahendada muid tervisega seotud probleeme, nii vastas lausa 85% töötajatest. Lisaks sellele tõi 75% vastanutest välja kiireloomuliste isiklike asjade lahendamise ning 38% mainis põhjusena tööpäeva lühendamist, kui tööülesanded on täidetud või ei ole piisavalt tööd.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456