Autor: Reelika Jeferjev • 14. detsember 2021

Kas Eesti ettevõtteid juhitakse mugavustsoonist?

Äriüksuste eluiga väheneb kiires tempos. Pool sajandit tagasi ulatus ettevõtte keskmine eluiga 50 aastani, tänapäeval on keskmine 5–6 aastat. Trendid, nõudlus, konkurendid ja muud välistegurid muutuvad ülikiiresti. Samuti muutub tööjõud – rahulolevamaks või rahutumaks, mõjutades seeläbi ettevõtte käekäiku.
Coach ja koolitaja Reelika Jeferjev

If kindlustuse tehtud uuringud (2019) näitavad, et 18% palgatöötajatest on oma tööga rahul, 45% ei ole üldse rahul ning 37% töötavad keskpärastes tingimustes. Milliseid tundeid need numbrid tekitavad?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456