Autor: Liina Laas • 27. november 2023

Asjatundja: tööturg näib järgivat uudset trendi

Vabanedes traditsiooniliste töömudelite kammitsaist õnnestub ettevõttel säästa raha ja saavutada suurem efektiivsus, lisaks on valdkonnas üks uus selge suundumus, kirjutab personaliplatvormi Deel Kesk- ja Ida-Euroopa piirkonna laienemise juht Liina Laas.
Liina Laas.
Foto: Erakogu

Koondamislained ja muudatused tööturul on jätnud ettevõtted murelikult vaatama tulevikku, mis tundub üha ettearvamatum. Küll aga tasub tuletada meelde, et ettevõtluses tulebki olla paindlik ja kohaneda kiiresti muutuvate oludega – just see tagab edu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456