Autor: Annika Kitsing, Statistikaameti personalijuht • 21. september 2023

Mis on tööõnne valem? 8 nõuannet paindlikumaks töökorralduseks

Elame pidevalt muutuvas, kriisiderohkes ja ebastabiilses keskkonnas, mistõttu on hea tasakaalu saavutamine töö- ja eraelu vahel ülimalt tähtis. Et toetada töötajate individuaalseid vajadusi, hoida nende vaimset tervist ja edendada sobivate töötingimuste loomist, peab töökorraldus olema paindlik.
Alates sellest sügisest kogutakse statistikaametis tagasisidet ainulaadset uuringumudelit ja tehnoloogiat rakendava tööriista abil, mis aitab loodetavasti tõhusamalt lahendada töötajate kaugtöö ja juhtimise probleeme ning jälgida päevast päeva töötajate tunnetuslikku tööelu kogemust, kirjeldab personalijuht Annika Kitsing.
Foto: Gregory Kõrgesaar

Statistikaameti personalijuht Annika Kitsing toob välja olulisemad kohad, kuidas amet on oma asutuses töökorraldust kohandanud ja sellega töötajate motivatsiooni tõstnud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456