Autor: Kai Saard • 24. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Personalijuht: värbamine on tagajärgede likvideerimine

Planetway personalijuht ja 2018. aasta personalitöö valdkonna edendaja Merje Kärner
Foto: Andres Laanem
Sel korral vestleme saates „Töö ja palk” Planetway personalijuhi Merje Kärneriga personalitöö valdkonna edendamisest.

Merje on töötanud personalijuhina paljudes ettevõtetes, nii idufirmades kui ka suurtes organisatsioonides, näiteks SMIT-is, Microsoftis ja Swedbankis. Tänu suurele kogemusele on tal hea ettekujutus, mis personalitöös lähiaastatel muutuma hakkab. Räägime muu hulgas noortesse ja vanemaealistesse suhtumisest, nende motiveerimisest ning personalijuhi väljakutsetest. Samuti jagab Merje kogemust, kuidas ettevõtte personaliosakond nullist üles ehitada, selgitab, mis teeb hea juhist hea juhi ja räägib ka sellest, millisena ta personalitöö valdkonna järelkasvu näeb.

Saadet juhib Äripäeva Personaliuudiste juht Kai Miller.

Kuulake saadet „Töö ja palk” Äripäeva podcast'ide keskkonnast.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456