Autor: Äripäeva raamatuklubi • 8. juuli 2019

Kuidas edukalt läbirääkimisi pidada?

Ilma igasuguse liialduseta võib öelda, et elu on üks lõputu läbirääkimiste jada. Saates „Juhtimislabor” tuleb juttu sellest, kuidas pantvangiläbirääkimiste strateegia abil läbirääkimistel võimalikult edukas olla.
Jakob Saks
Foto: Raul Mee

Olgu teema karjäär, raha, maine või armuelu – kõigi nende saatus sõltub suuresti sellest, kui võimeka läbirääkijaga on tegu.

Paarkümmend aastat läbirääkimiskogemusi Aasiast, Euroopast ja Ameerikast turjal aitab läbirääkimise koolitaja ja coach Jakob Saksal mõista, kuidas Chris Vossi pantvangiläbirääkimiste strateegia abil selles kaoses ellu jääda.

Kuula saadet siit:

https://raadio.aripaev.ee/episood/kuidas-pantvangilabiraakimiste-strateegia-abil-edukalt-labiraakimisi-pidada

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456