Autor: Personaliuudised.ee • 24. aprill 2020

Töö inimestega muutub kriisis jäädavalt

Sel korral on Äripäeva raadio saate „Mobiilne juhtimine” fookuses töö inimestega. Juttu tuleb nii praeguses ehk kriisis ja muutuvates oludest töötamisest kui ka sellest, mis saab pärast, kui olud muutuvad ehk millised teemad personalitöös kiirgavad ka tulevikku ja kuidas neid lahendada.
Valgustitootja Glamox juht Virve Jõgeva selgitab saates, et kriisis on oluline ka ootuste juhtimine ehk nii töötajatel kui juhtidel tuleks lasta lahti võrdlusest eelmise kriisiga.
Foto: Andras Kralla

Saates jagavad kogemust valgustivalmistaja Glamox juht Virve Jõgeva ja Interim Agentuuri partner Eela Velström.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456