Autor: Rivo Sarapik • 22. mai 2020

Kui õnnetusest saab õnn ehk keeruline aeg toob juhtidele ja töötajaile hulga kasulikku

Foto: Pexels
Iseseisvamaks muutuvad töötajad on vaid üks tahk kasust, mida keeruline aeg juhtidele ja töötajatele kaasa toob, selgub värskest Äripäeva raadio saatest "Juhi jutud".

Saade keskendub sel korral kolmele teemale. Saate esimeses poole tuleb juttu sellest, kuidas juhtida end ja töötajaid distantsilt ning sellest kõneleb 800 inimest kodutööle saatnud Elisa personalijuht ja Eesti mõjukaim personalijuht Kaija Teemägi. Ta leiab näiteks, et keeruline aeg muudab töötajad iseseisvaks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456