Autor: Ken Rohelaan • 22. november 2021

Tööõnne uurija: pärisorjus on lõppenud, aga paljud juhid ei tea seda

Tööõnne uurija ja koolitaja Tiina Saar-Veelmaa rääkis hommikuprogrammis, et pandeemiaga kaasnenud muutuste mõjul on paljudes organisatsioonides pohmellilaadne seisund – tüdimus, apaatsus ja huvi kadu. Samuti on distantsilt töötamisega kahanenud juhtide kontakt oma töötajatega ehk nad ei teagi, kuidas neil läheb.
Tööõnne uurija Tiina Saar-Veelmaa.
Foto: Raul Mee

Tema sõnul kohtab endiselt töötaja omamise ja orjastamise soovi, mille tulemusel inimesed läbi põlevad. Ta jagas ka soovitusi, kuidas saavad juhid keerulisel ajal oma töötajate ja ka enda tervise eest hoolt kanda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456