Autor: Indrek Kald • 14. veebruar 2022

Kas IKT-ettevõtjad peaksid palgaralli tõttu kasumit rohkem töötajatega jagama?

"Äritehnoloogia saates" räägitakse palgakasvuga kaasnevatest trendidest.
Foto: Andreas Berheide/Scanpix
Analüütikute sõnul on uusi töötajaid värvata soovivad tehnoloogiaettevõtted sunnitud neid kõrgema palga eest konkurentide juurest üle ostma või välismaalt sisse tooma. Äritehnoloogia saates" otsitakse peamiselt vastust küsimusele, kas Eesti ettevõtjad peaksid oma kasumit rohkem töötajatega jagama ja palkasid tõstma?

Samuti räägitakse sellest, kuidas on muutunud ettevõtete värbamiskäitumine ning kuivõrd sunnib palgatõus ja töökäte nappus ettevõtteid automatiseerimisele ja digitaliseerimisele. Arutletakse ka selle üle, mida saab teha riik ja mida ettevõtted.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456