Autorid: Karl-Eduard Salumäe, Eget Velleste • 26. oktoober 2023

Ametiühingute keskliidu uus juht lubab tööandjaid kuulata

Eesti ametiühingute keskliidul on uus juht – pikalt meremeeste ametiühingus töötanud Kaia Vask. Ta ütleb, et uues rollis plaanib ta olla koostööaldis.
Foto: Pixabay

"Tööandjatega on vaja ametiühingutel koostööd teha, sest muidu ei ole võimalik töötajate elu paremaks teha," ütles Vask Äripäeva hommikuprogrammis. Ta selgitas, et tema näol on ametiühingute keskliit saanud juhi, kes on alati valmis tegema koostööd ja leidma ühiseid eesmärke, mis oleksid kasulikud nii töötajatele kui tööandjatele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456