Autor: Multilingua keeltekool ja kompetentsikeskus • 17. august 2022

Multilingua keeltekool ja kompetentsikeskus pakub enesearenguks uusi võimalusi

Eesti suurim ja üks vanemaid keeltekoole Multilingua Keelekeskus on saanud endale uue nime - Multilingua keeltekool ja kompetentsikeskus. Tänu loomulikule arengule ja klientide vajadustele oleme muutunud kompetentsikeskuseks, kus pakume peale keelekoolituse ka isiklikuks ja professionaalseks arenguks erinevaid võimalusi.

Kompetentsikeskuse eesmärk on luua ruum nii avalikus kui ka erasektoris tegutsevate inimeste arenguks, et kiiresti muutuvas maailmas ja tihedas konkurentsis ette tulevate väljakutsetega veelgi paremini hakkama saada.

Kompetentsikeskuses pakume enesejuhtimis-, lävimis- ja suhtlemisoskuse parandamiseks ja arenguks uudset lähenemist nii ettevõtete kui riiklike institutsioonide, ametiasutuste ja organisatsioonide meeskondadele ja juhtidele.

Multilingua kompetentsikeskus – loome ruumi arenguks.

Multilingua sertifitseeritud coach ja meeskonna arendaja Evelyn Soidla on välja töötanud programmid, mis algselt loodi Multilingua õpetajatele ja milles osalevad õpetajad siiamaani. Loe sellest lähemalt siin. Pärast edukat toimimist oleme hakanud neid programme pakkuma ka oma klientidele.

Ettevõtetele ja teistele organisatsioonidele on loodud tulevikujuhtimise põhimõtetest lähtuv integraalne arenguprogramm, mis ühendab isikliku ja professionaalse arengu. Programm aitab üles leida vajalikud ressursid nii endas kui ka kogu meeskonnas ja jõuda soovitud eesmärkideni. Loe lähemalt siin.

Keeleõpet pakume nii kontakt-, distants- kui hübriidvormis

Organisatsioonides oleme võõrkeeli õpetanud 28 aastat. Selle aja jooksul on Multilingua keeltekoolil välja kujunenud suur hulk püsikliente, kelleks on erinevad ametiasutused, ettevõtted ja organisatsioonid. Täna õpetame 20 võõrkeelt. Ettevõttesisene koolitus moodustab ligi poole meie õppemahust.

Viimastel aastatel on saanud uueks normaalsuseks distantsõppe keeletunnid, kus võõrkeelt omandatakse virtuaalselt. Selle eelis on, et ühes keeletunnis võivad viibida inimesed eri linnadest, riikidest ja ajatsoonidest. Samuti saab õppida hübriidses klassiruumis, kus osa õppijaid ja õpetaja on füüsiliselt kohapeal, teised aga veebiplatvormi vahendusel distantsilt.

Multilingua keeltekool – maailm ootab. Räägi temaga!

Ühe uue teenusena pakume võimalust õppida inglise keelt iseseisvalt e-kursustel Perfectly Spoken’i platvormil, mis on rahvusvaheliselt kõrgelt tunnustatud ja mis sisaldab videokursuseid algtasemest A1 kuni asjatundliku keeleoskuseni C2. Multilingua kliendina saad ka tehnilist tuge.

Ainulaadse võimalusena pakume inglise keele coaching'ut, kus keeleõpe lõimitakse enesearengu treeningu protsessi. Coaching aitab seada eesmärke, määratleda tegevust ja strateegiat ning juhtida õppijat soovitud muutuste ja saavutuste poole. Inglise keele coaching'ust käisime rääkimas Äripäeva raadios, mida saad järele kuulata siin.

Juhtidel on võimalik õppida ingliskeelset suhtlemiskunsti, mille fookus on nüüdisaegsel suhtlemiskunstil mitmekultuurilises kollektiivis või rahvusvahelises koostöös. Kursusel õpitakse inglise keeles motiveerima, veenma, kuulama, ennast kehtestama ja mõjuvalt sõnastama.

Meil on pikaajaline eesti keele kui võõrkeele õpetamise kogemus, eriti vajalik on see uussisserändajatele. Sel suvel alustasime ajutise kaitse saanud ukrainlastele eesti keele õpetamist. Oleme Eesti Töötukassa koolituskaardi koostööpartner, mis võimaldab taotleda oma töötajatele keelekursuste kompenseerimist.

Juba aastaid on väga populaarne olnud vene keele õpe. Vene keele praktiseerimiseks oleme kokku pannud keeleõppe- ja motivatsioonipaketi Narvas. Sellega avaneb võimalus õppida ja praktiseerida vene keelt intensiivselt Ida-Virumaal, tutvuda sealse eluolu ja kultuuriprogrammiga.

Keeleõppereis keelekeskkonda on hea võimalus võõrkeelt tõeliselt omandada. Keeltekoolid välismaal pakuvad spetsiaalseid õppe- ja motivatsioonireise korporatiivklientidele. Mine ise või võimalda seda oma töötajatele!

Pöördu julgelt meie poole, kui on vajadus tellida keeleõpe või kui soovid panustada oma töötajate vaimsesse tervisesse ja tööalasse arengusse. Oleme Sinu jaoks olemas!

www.multilingua.ee

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456