Autor: Kaisa-Triin Karu • 1. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Intervjuu: aasta parim juht Anne Samlik teab kõiki töötajaid nimepidi

Estraveli juht Anne Samlik
Foto: Meeli Küttim
Kuigi Eesti Estravelis töötab kokku 137 inimest, teab Anne Samlik kõiki töötajaid nimepidi. Ringkäik vanalinnas asuvas peakontoris annab veidi aimu sellest, miks Anne väärib tiitlit parim juht 2015.

Meie ühise ringkäigu ajal Estraveli viiekorruselises peakontoris tekib mul kahtlus, et kogu kollektiiv tuli äsja soojalt maalt puhkamast. Kuidas muidu õhkab igast ruumist, kuhu siseneme, nii palju positiivset energiat ja mind tervitatakse laia naeratusega. Uurin Annelt pärast ühist ringkäiku, kuidas ta saavutab selle, et igas toas võetakse teda vastu nii vaba oleku ja siira naeratusega, nagu siseneks ruumi oma õde-vend, mitte ettevõtte tegevjuht. „Ma lihtsalt olen selline inimtüüp,” mõtiskleb Anne. „Kui mul on vaja kellegagi midagi rääkida, siis tõusen toolilt püsti ja lähen ja räägin inimesega näost näkku,” on Anne arvamusel, et see harjumus aitab tal hoida töötajatega lähedasi suhteid. Anne on oma olemuselt inimeste inimene. „Kui inimene ei tee oma tööd loomulikult, ei tule mitte midagi välja. Kui hakkad tegema tööd juhtimisraamatute järgi, siis kas võtad selle omaks ja see ongi osa sinust või unusta üldse ära,” usub ta, et loomulik käitumine mõjub kõige paremini.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456