• 10.11.16, 00:01
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Osale taas uuringus ja kiida oma abimeest!

Alles hiljuti küsitlesid Personaliuudised koos Palga infolehega, missugust raamatupidamistarkvara meie lugejad enim kasutavad. Nüüd on PARE, Business Software Partner ja Upsteem.com pannud käima küsitluse, millega selgitada välja enim kasutatav personalitarkvara.
Osale taas uuringus ja kiida oma abimeest!
  • Foto: pixabay.com
Uuringu eesmärk on teada saada, mis toimub Eesti personalitarkvarade turul. Suure tõenäosusega on igas firmas kasutusel mõni tööriist, mis aitab palgaarvestuse, personaliarvestuse, talendijuhtimise, värbamise ja teiste sarnaste toimingutega. Muidugi on alati võimalus, et kõik saab tehtud märkmiku ja arvelauaga, aga IT-valdkonnas eeskujulikus Eestis on see tõenäosus väga väike.
Anna Sinagi oma panus ja anna teada, mis tarkvara Sinu firmas kasutatakse. Ära jää tagasihoidlikuks - kiida, kui midagi töötab hästi, ja laida, kui tööriistal jääb puudu funktsionaalsusest või see lihtsalt ei ole piisav Sinu vajadusteks!
Su vastus on väga oluline, et saada ülevaatlikku statistikat turul toimuva kohta. Iga inimese panus loeb, ole Sinagi muutuste looja ning täida uuring juba täna!
PERSONALITARKVARA UURING
Aitäh osalemast!
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 17:11
Kuidas saada kaks ühes – tegus seminar ja meeldejääv loodusmatk?
Sobiva seminariruumi leidmine, mis oleks pealinnast piisavalt kaugel, et pakkuda rahu, kuid samas varustatud kõigi vajalike tehniliste lahendustega, on keeruline leida. Veelgi keerulisemaks läheb paiga leidmine siis, kui peale seminari oleks soov ka mõnus matk korraldada, jalgrattaga sõita või lihtsalt maitsvat toitu nautida. Ent selline koht on olemas – Aegviidu Tervisedepoo just seda kõike pakub.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele