• 29.05.17, 13:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Võitja on selgunud!

26. mail tähistati väljas töötamise päeva ja seoses sellega palusid Personaliuudised oma lugejatel saata meile fotosid oma välikontoritest.
Kevadine mobiilne välikontor, võistlusfoto aastast 2016
  • Kevadine mobiilne välikontor, võistlusfoto aastast 2016 Foto: Mart Siimann
Kokku laekus Personaliuudiste postkasti 14 fotot ja üks video, mis said kõik ka meie Facebooki-lehele üles laaditud. Pikema looga esines Tele2 (loe siit), kes näitab juba teist aastat järjest eeskuju, kuidas terve ettevõttega väljas töötamise päeva tähistada.
Kui möödunud aastal koliti kontoritest välja kunstmurule kõik lauad-toolid, printerid ja muu vajalik, siis tänavu pakiti töötajad bussi ja sõideti ühiselt välja tööle – sihtkohaks Lõuna-Eesti ja Setomaa metsad.
Hääli sai anda kõigile laekunud fotodele ja tänaseks on selgunud ka võitja. Fujitsu Estonia meeskonna foto kogus Personaliuudiste Facebooki-lehel enim like’e – 34 – ja nemad on võitnud Personaliuudiste tänavuse auhinna, Äripäeva raamatuklubi välja antud bestselleri, Richard Bransoni juhtimisõpiku „Virgini viis”. Fujitsu tiim leidis endale toreda välikontori Tallinnas Umami restoranis.
Fujitsu Estonia meeskond välitööhoos
  • Fujitsu Estonia meeskond välitööhoos Foto: Fujitsu Estonia
Parimaks hinnatud personaalse foto saatis toimetusele aga Madis Rallmann Nordic Digital AS-ist, konkureerides Fujitsu meeskonnaga üsna võrdväärselt (30 meeldimist), mistõttu otsustasid Personaliuudised tedagi raamatuga premeerida.
Niimoodi töötab väljas Madis Rallmann Nordic Digital AS-ist
  • Niimoodi töötab väljas Madis Rallmann Nordic Digital AS-ist
Vaata ülejäänud fotosid Personaliuudiste Facebooki-albumist!
Palju õnne võitjatele ja uute põnevate ideedeni juba järgmisel aastal!

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 18.10.24, 09:16
8 suurepärast kingiideed, millega üllatada kolleege ja koostööpartnereid
Aasta lõpp läheneb kiiresti, mis tähendab, et on parim aeg planeerida midagi erilist nii töötajatele kui ka koostööpartneritele. Innovatiivsed ja läbimõeldud lahendused loovad meeldejäävaid hetki, motiveerivad meeskonda ja tugevdavad koostöösuhteid. Kingi-Eri raames toome teieni kaheksa ideed, mis aitavad tuua rõõmu ja pakkuda väärtust teie ettevõttele. Kas otsite praktilisi esemeid, meeldejäävaid elamusi või tervislikke valikuid – siin on midagi igale maitsele ja eelarvele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele