Autor: Kaire Saarep, tööinspektsiooni nõustamistalituse juhataja • 11. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korduma kippuvad küsimused

Lugeja küsimusele vastab tööinspektsiooni nõustamistalituse juhataja Kaire Saarep.

Meie ettevõttesse asus tööle uus töötaja. Töötajad töötavad avatud kontoris ja töös tuleb pingsalt keskenduda, tekste kirjutada, klientide telefonikõnedele vastata ja neile helistada. Uus töötaja on väga jutukas ja valjuhäälne. Talle meeldib rääkida töösse mittepuutuvatel teemadel, eelkõige oma isiklikust elust. Teistelt töötajatelt on juba tulnud kaebusi. Tema töötulemused on keskpärased, suuremaid rikkumisi pole olnud. Töötaja on küll katseajal, aga teame, et kui töösuhe katseajal üles öelda, tuleb seda tõendada. Kuidas sellises olukorras käituda?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456