23. jaanuar 2019

Kui info läheb rändama ...

Ettevõttest lahkub kauaaegne personalijuht. Mõni nädal hiljem selgub, et ta on asunud tööle põhikonkurendi juurde.

Järgnevate kuude jooksul lähevad samasse ettevõttesse tööle juhatuse liikme isiklik sekretär ja mitu paremat müügijuhti, kuna palk olevat parem ja põhipuhkus pikem. Veel mõni aeg hiljem toimuvate arenguvestluste käigus selgub, et endine personalijuht on jõudnud suure osa oma endistest kolleegidest läbi helistada ja on kutsunud neid kõiki kandideerima uue tööandja vabadele töökohtadele.

Kuna ta teab detailideni ka endise tööandja siseelu ja töötajate palgatingimusi töötajate töötulemusi, on tal õnnestunud hulk võtmetöötajaid töökohavahetuskaaluma panna. Juhtkonna tasemel peetaval kriisikoosolekul selgub paraku, et personalijuhi tööleping on ärisaladuste kaitse ja konkurentsikeelu koha pealt küllaltki üldsõnaline ja puudulik.

Siin kirjeldatud olukord pärineb tegelikult elust enesest ja seda juhtub oluliselt tihedamini, kui võiks arvata. Kuidas hoida ära sama olukorra kordumine teie ettevõttes, kuuleb lähemalt 13. veebruaril toimuval ärisaladuste teemalisel veebiseminaril. Oma osavõtu saad lunastada SIIN!

Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Liina AruKonverentside programmijuhtTel: 5559 1230