31. jaanuar 2019

Kiire kasvuga ettevõtte edulugu

Aasta ettevõte 2018 tiitliga pärjatud Cleveron hindab pealehakkamist ja loovust.
Cleveroni personalijuht Katrin Koovit
Foto: sergeizjuganov.com

Cleveron on tehnoloogiaettevõte, kus töötab palju hinnatud erialade spetsialiste – tarkvaraarendajaid, disainereid, mehhatroonikuid, insenere, konstruktoreid, tehnikuid, analüütikuid jt. Kõigil töötajatel, ka neil, kes valmistavad roboteid ja neid Viljandist teele saadavad, on väga head tehnilised oskused. Seetõttu vajame spetsialiste, kellest on Eesti tööjõuturul suur puudus. Cleveronil on aga õnnestunud neid leida ja mitte ainult Tallinnasse, vaid ka Viljandisse. Viljandisse on tulnud palju siitkandist pärit noori – tagasi on tuldud välismaalt, aga ka teistest Eesti suurtest linnadest. On ka neid, kellel pole tegelikult Viljandis juuri, aga kes on sinna perega kolinud, sest leiavad, et Viljandis on nende jaoks parim elukeskkond.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456