31 jaanuar 2019
Uudised
Ainult tellijale

Kiire kasvuga ettevõtte edulugu

Aasta ettevõte 2018 tiitliga pärjatud Cleveron hindab pealehakkamist ja loovust.

Cleveroni personalijuht Katrin Koovit  Foto: sergeizjuganov.com

Cleveron on tehnoloogiaettevõte, kus töötab palju hinnatud erialade spetsialiste – tarkvaraarendajaid, disainereid, mehhatroonikuid, insenere, konstruktoreid, tehnikuid, analüütikuid jt. Kõigil töötajatel, ka neil, kes valmistavad roboteid ja neid Viljandist teele saadavad, on väga head tehnilised oskused. Seetõttu vajame spetsialiste, kellest on Eesti tööjõuturul suur puudus. Cleveronil on aga õnnestunud neid leida ja mitte ainult Tallinnasse, vaid ka Viljandisse. Viljandisse on tulnud palju siitkandist pärit noori – tagasi on tuldud välismaalt, aga ka teistest Eesti suurtest linnadest. On ka neid, kellel pole tegelikult Viljandis juuri, aga kes on sinna perega kolinud, sest leiavad, et Viljandis on nende jaoks parim elukeskkond.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700