13. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kärt Kinnas: teatris ei sarnane ükski päev teisega

Rahvusooper Estonia personalijuht Kärt Kinnas kiidab, et teatris ei hakka kunagi igav – valdkondi ja inimesi on väga palju, mis tähendab, et kõik päevad on erinevad.
Estonia personalijuht Kärt Kinnas
Foto: Meeli-Kyttim

Kärt Kinnas töötab Estonia teatris personalijuhina kaheksandat hooaega. „Minu vastutada on kogu personalitöö valdkond,” kiidab Kärt. Personalivaldkond teatris on väga lai, mis tähendab, et üks tavaline tööpäev võib pakkuda erinevaid teemasid alates töökeskkonnast, töötervishoiust ja töösuhtest ning lõpetades tööjõu planeerimise, värbamise või personalisündmuse korraldamisega. „Teater töötab seitse päeva nädalas ja igav siin ei hakka,” kinnitab ta ja lisab, et teater on koht, kus kogu aeg elu käib. Ühes hooajas tuleb välja umbes kaheksa uuslavastust ja iga lavastuse ettevalmistusperiood on erisugune. „Tempo on teatris kiire: augustis, kui algab hooaeg, vajutan piltlikult öeldes gaasipedaalile ja jaanipäevaks saan hoo maha võtta.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456