Autor: Kersti Vannas, Instar EBC • 16. mai 2019

Saa osa maailma olulisemast tööandja brändingu konverentsist

Täna toimub Lissabonis üks olulisemaid tööandja brändingu konverents World Employer Branding Day, kus praegu väga kuumal tööandja brändingu teemal jagavad kasulikke nippe ja praktikat otse elust Facebooki, LinkedIni, Amazon Web Servicesi, Netflixi jt esindajad.
Instari tegevjuht ja asutaja Kersti Vannas
Foto: erakogu

Imeilusasse Tivoli teatrisse koguneb 750 tööandja brändingu huvilist, sh 27 inimest Eestist, mis on väga suur number võrreldes näiteks meie naabermaade Läti ja Soomega. Ürituse korraldaja Brett Minchington on meie väiksese riigi esindajate arvu mitmel korral esile tõstnud ja tore on tõdeda, et see teema meie personaliinimestele korda läheb.

Kõigil, kel on huvi konverentsi vastu, on võimalik sellest osa saada otsereportaaži kaudu Instari Facebooki lehel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456