Autor: Personaliuudised.ee • 10. juuni 2019

Kuula: targalt tööstressi vastu

Kuigi aasta algusest kehtib tööandjale nõue inimeste tööstressi ennetada, kurdavad paljud töötajad talumatu tööpinge üle. Arutame coach'i ja meeskondade arengu toetaja Kristjan Otsmanniga, kuidas töötajad üha kiirenevas töötempos toime tulevad ja milline seos on kiirusel läbipõlemisega.

Autor: scanpix

Külas on „Ajujahi“ saates kümne parima hulka tulnud ettevõtmise „Võõras sõber“ juht Ave-Gail Kaskla, kes paotab loori teemalt, miks stress ikka veel tabuteema on ning kuidas „Võõras sõber“ organisatsioone aitab.

Hiljuti väisas töötukassa kutsel Eestit Kanada karjääriprofessor Norman E. Amundson. Toimunud koolituse valguses vestleme töötukassa karjäärinõustaja Lemme-Getter Bogatkiniga, millised on karjäärinõustamise trendid ja milliste muutuste ees organisatsioonid seisavad, et endale väärt tööjõudu saada.

Saadet juhivad Tiina Saar-Veelmaa ja Priit Pokk.

Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700