Autor: Harro Puusild • 7. november 2019

Coca-Cola Balti ja Poola regioonijuht: Poolas mõistetakse välistööjõu vajalikkust

Poolas on välistööjõu kasutamine täiesti normaalne ja elanikud mõistavad, et see on riigi majanduskasvuks vajalik, ütleb Coca-Cola HBC Poola ja Balti riikide regioonijuht Jaak Mikkel.
Jaak Mikkeli sõnul ei saa kunagi välistada, et Coca-Cola rajab ka Eestisse tehase, kuid praegu see plaanis siiski ei ole.
Foto: Andrei Ozdoba

Jaak Mikkel sai Coca-Colasse tööle nii, nagu inimesed ikka töökohale kandideerivad – saatis CV, läks töövestlusele ja lõpuks valitigi välja. Aasta oli siis 2008. Tema esimene ametikoht oli Balti riikide müügijuht, kuid seda võib nimetada kõige alguseks. Praegu juhib Mikkel ettevõtte Poola ja Baltikumi turge.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456