Autor: Personaliuudised.ee • 4. aprill 2020

Eestis loodud tipptehnoloogia aitab vaimset tervist hoida

Foto: Pixabay
Sellest nädalast on eestimaalastele tasuta kättesaadav viimase 10 aasta jooksul Eestis välja töötatud ainulaadne 3D meditatsiooni- ja lõõgastusrakendus Synctuition. Rakendus aitab parandada unekvaliteeti ning vähendada stressi ja ärevust.

Kuna Eestis jätkub COVID-19 kriis, liigub tähelepanu füüsilise tervisega seotud probleemidelt üha enam kriisi lühi- ja pikaajalisele mõjule inimeste vaimsele tervisele. „Pole üllatav, et me sellest aina rohkem kuuleme. Ekspertide sõnul kogeme päevas umbes 50 000 – 80 000 mõtet. Praeguses olukorras on suurem osa neist mõtetest seotud kriisi, majandusliku ebakindluse, toas püsimise ja teadmatusega, mida homme või järgmine nädal toob. Kõik need mõtted on väga rõhuvad ja tekitavad tõenäoliselt inimestes üha rohkem stressi ja ärevust,” ütles Synctuitioni kaasasutaja Allan Eesmaa, lisades, et negatiivne teave uudistes ja internetis mõjutab ka meie vaimset tervist, und ning võimet saada hakkama igapäevaste väljakutsetega nagu kodus töötamine ja laste kodune õpetamine.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456