Autor: Äripäev • 21. mai 2020

Maaeluminister: võõrtööjõud ei ole imeravim

Maaeluminister Arvo Aller.
Foto: Liis Treimann
Võõrtööjõud ei ole imeravim, mis lahendab maaelu probleemid, kirjutab maaeluminister Arvo Aller vastuses maasikakasvatajate avalikule pöördumisele.

Kolmapäeval saatsid Eesti Maasikakasvatajate Liit, Eesti Aiandusliit ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda ühise pöördumise Allerile, kus viidati tööjõupuudusele põllunduses, sealhulgas maasikakasvatuses.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456