Autor: Personaliuudised.ee • 22. oktoober 2020

Kriisi ajal noortest töötajatest loobumine on viga

Paljude juhtide arvates ei tasu noorte töötajate palgal hoidmine pandeemia ajal pingutust ja kulusid ära. Aga nad eksivad.
Foto: Pixabay

Viimase poole aasta koondamised, sulgemised ja külmutamised on kõige valusamalt tabanud just noori töötajaid. USA-s on iga kuues alla 24-aastane jäänud alates märtsist tööta ja nendel, kes edasi töötavad, on töötunde 23% kärbitud. Töö leidmise väljavaated on samuti kehvad, sest algtaseme ametikohtade pakkumiste hulk on vähenenud rohkem kui 70%.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456