Autor: Personaliuudised.ee • 17. november 2020
Ainult tellijatele

Kas pärast vanemahüvitist peab alati vana töökoha tagasi saama?

Töötaja on praegu alla kaheaastase lapsega kodus, aga vanemahüvitis lõpeb kohe ja ta soovib oma töökohale naasta. Töötaja kirjutas ülemusele oma soovist. Ülemus vastas, et ootab töötajat tööle, kuid sama tööd ta tagasi andma ei pea, sest laps on üle 1,5 aasta vana ja ta pakub töötajale täiesti teist tööd.

Kas nii ongi seaduses kirjas ja kas tööandja ei pea tõesti töötajale tema lepingujärgset tööd tagasi andma? Kas töötaja peab lahkuma töölt omal soovil, kui ta ei taha tööandja pakutud tööd vastu võtta?

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700